עוגת קרמל-תפוח
עוגת קרמל-תפוח היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרום עוגה, סוכר חום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות על מדף תנור תחתון. הפוך קרומי עוגה כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי שני קרום, באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס ציפוי 2 כפות קמח; להפיץ בקרום העוגה התחתונה.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחים, סוכר חום, 2 כפות קמח והקינמון. כפית מעל קרמל. תלחץ בעדינות על תפוחים.
חותכים צורות קטנות מן הקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים קרום על תפוחים. שפת כלב ים וחליל.
מברשת קרום עם חלב; מפזרים סוכר.
אופים 60 עד 70 דקות או עד שהתפוחים רכים והקרום הוא חום זהוב. (לאחר 30 דקות של זמן לאפות, לכסות את העוגה כולה בנייר כסף כדי למנוע overbrowning.) מגניב על 2 שעות לפני ההגשה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מקום שנותר 1/2 כוס ציפוי. מיקרוגל נחשף על גבוה 30 עד 45 שניות או עד חם. פרוסות למעלה של עוגה עם גלידה; ציפוי כפית מעל.