עוגת קרמל-תפוח הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרמל-תפוח הפוכה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 555 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוח קרמל הפוכה, עוגת תפוח קרמל הפוכה, ו עוגת תפוח קרמל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. ריסוס התחתון הצדדים של מחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
בסיר 1 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים 1/2 כפית קינמון.
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה. מסדרים טריזים תפוחים על תערובת סוכר חום, חופפים בחוזקה ועושה 2 שכבות במידת הצורך.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, אבקת אפייה, 1/2 כפית קינמון והמלח; להפריש. בקערה גדולה, לנצח 1 כוס סוכר מגורען ו 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד פלאפי. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה.
תוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב, מכות לאחר כל תוספת עד חלקה.
מורחים את הבלילה על פלחי תפוח בתערובת סוכר חום.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 15 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, לנצח את הקצפת על מהירות גבוהה עד שהוא מתחיל להתעבות. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר מגורען, להכות עד פסגות רכות טופס.
הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על פני מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
מגישים עוגה חמה עם קצפת. עוגת חנות מכוסה באופן רופף.