עוגת קרפ עם גרנולה ושזיפים
מתאים ל-8 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 461 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת קצפת, חמאה, ריבת שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קרפ תה ירוק, עוגת קרפ דלעת, ו עוגת קרפ ארטיק.
הוראות
שלב את הגרנולה ו -1 כוס חלב בבלנדר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה כמעט.
מוסיפים את 1 1/2 כוסות החלב הנותרות, הקמח והחמאה המומסת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לקערה, מכסים ומניחים בצד 1 שעה. (ניתן לכסות ולקרר את הבלילה למשך הלילה; הביאו לטמפרטורת החדר לפני הבישול.)
מחממים מחבת טפלון בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית ומברישים בחמאה.
מוסיפים 1/4 כוס בלילה ומערבולת לציפוי תחתית התבנית. (אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו נתז חלב לפני בישול הקרפ הבא.) מבשלים את הקרפ עד להזהבה בתחתית, 1 עד 2 דקות. בזהירות להעיף ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 30 שניות עד 1 דקה.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם הבלילה שנותרה, מברישים את התבנית בעוד חמאה ומתאימים את האש לפי הצורך.
מרכיבים את העוגה: מניחים בצד 1/4 כוס גבינת שמנת לציפוי.
מניחים קרפ על צלחת ומורחים עם מעט מגבינת השמנת שנותרה. (אם קשה למרוח את גבינת השמנת, מיקרוגל 15 עד 20 שניות.)
מפזרים מעט מהגרנולה. למעלה עם קרפ נוסף ומורחים עם מעט מהריבה. חזור עם קרפים הנותרים, לסירוגין שכבות של גבינת שמנת-גרנולה וריבה וכלה קרפ.
שלב בקערה קטנה את 1/4 כוס גבינת השמנת השמורה, השמנת הכבדה וכף 1 סוכר; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה ומעובה מעט. זורקים את השזיפים עם יתרת 1 כף הסוכר בקערה חסינת מיקרוגל; מיקרוגל 2 דקות. מעל את עוגת הקרפ בתערובת השמנת והשזיפים; מפזרים גרנולה.