קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת רום פשוטה לחג המולד

עוגת רום פשוטה לחג המולד
אם יש לך סוכר, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס מחבת צינור מחורץ (כגון Bundt®) עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את תערובת העוגה, ביצים, 1/3 כוס רום, 1/2 כוס מים, ושמן צמחי לקערה גדולה. לנצח עד חלקה עם מערבל חשמלי במהירות נמוכה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה עלתה והחלק העליון הוא חום זהוב קלות, כ -40 דקות. קיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בעוד העוגה אפייה, להפוך את זיגוג. בסיר מעל חום בינוני, לשלב 1/4 כוס רום, 1/4 כוס מים, סוכר, וחמאה. מערבבים וחום עד שכל הסוכר מומס והחמאה נמסה. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
תוציא את העוגה מהתנור. בעוד עדיין חם במחבת, לתקוע את העוגה בכל רחבי עם שיפוד ארוך לעשות חורים עמוקים רבים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את הזיגוג על העוגה החמה. אפשר את העוגה להתקרר עד העוגה מפרידה מעט מהצד של המחבת, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
קו מחבת ג ' לירול או תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. בזהירות למקם את המחבת מרופדת מעל החלק העליון של מחבת העוגה, ולהפוך את מחבת העוגה על מנת לשחרר את העוגה על נייר שעווה. אם תרצה, להעביר עוגה למגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
תן לעוגה להתקרר היטב ומפזרים קלות עם סוכר ממתקים לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O