עוגת רום-צימוקים Applesauce
עוגת תפוחים-צימוקים רום דורשת על 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, צימוקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת תפוחים צימוקים, עוגת תפוחים וצימוקים אגוז עבור # BundtBakers, ו עוגת תפוחים-צימוקים עם ציפוי קרמל.
הוראות
מניחים את כל הצימוקים בקערה קטנה עם רום ולתת לשבת לילה או לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, להכות חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. לנצח את הביצים אחד בכל פעם; לערבב רסק תפוחים.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמחים, קורנפלור, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, מלח וקקאו. בהדרגה להוסיף קמח לתוך הבלילה, ערבוב עד משולב באופן מלא. מערבבים בצימוקים, יחד עם כל רום שלא נספג, ואת האגוזים. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבוחן מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב על מתלה תיל.