קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת רום תאריך עם אגוזי מלך וקוקוס

עוגת רום תאריך עם אגוזי מלך וקוקוס
עוגת רום תאריך עם אגוזי מלך וקוקוס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך מים, וניל, רום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פודינג עם תאריך קוקוס, מאפינס אגוזים-אלה מאפינס מתוק עם חתיכות של אגוזי מלך ותאריכים הם חמים מושלם מהתנור, ו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 325°f. שמן שמן שמן שמן bundt עם ספריי אפייה או שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים למטה באופן שווה עם אגוזי מלך וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, תערובת פודינג, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה וסוכר עד רכות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים שמן צמחי וחלב ומכים לשלב. היכו במרכיבים יבשים, ואחריו ביצים. מקציפים ברום ובתמצית וניל. מקפלים בתאריכים עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תאריכיםתאריכים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה העליון חלק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד בודק עוגה מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, על 55 דקות. בעוד העוגה מתקררת, להכין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים חמאה, מים, סוכר ורום בסיר בינוני על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו לבוא לרתיחה, ערבוב מדי פעם, ואז להפחית את החום ולתת להתבשל עד מעט מעובה, על 7 דקות. תוריד את החום.
3
השתמש במקלות אכילה או קיסם כדי לתקוע חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגה. בזהירות לשפוך רוטב רום על עוגה עד שכל נספג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4
בואו לעמוד לפחות 20 דקות לפני ההגשה.