עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל דורשת כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קפה ריבס עם רוטב קרמל, עוגת ריבס הפוכה, ו ריבס הפוך עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הפוך עוגה: חמאה 9-in. מחבת עגולה או 8 (1 כוס) ramekins וקו עם נייר קלף או חתך נייר שעווה כדי להתאים. תמרח חמאה על הנייר. בקערה, לזרוק ריבס עם 3 כף. סוכר מגורען. כף באופן שווה לתוך מחבת או ramekins; אם באמצעות ramekins, להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
תותים טריים וקצפת נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אופים עוגה עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי, 28 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו להתקרר במחבת או ramekins על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
קרם חום רוזמרין בסיר קטן על חום בינוני עד בועות טופס בקצה המחבת, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחום ולהשליך רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
מערבבים סוכר מגורען עם מיץ לימון ו 2 כפות. מים ב12-ב. מחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, לפעמים להרים מחבת תערובת מתערבלת סביב הצדדים לשטוף את גבישי סוכר, עד זהב עמוק, 5 עד 6 דקות. מיד להסיר מחבת מחום, להוסיף קרם( זה יהיה בועה למעלה), ולהקציף עד חלקה. לגרד רוטב לתוך קערת הגשה.
הפוך compote: בסיר קטן על חום בינוני, להביא סוכר חום, 1/3 כוס מים, ואת rhubarb לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום ומבשלים עד ריבס הוא מכרז, 4 עד 5 דקות.
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת או ramekins עם מרית מתכת קטנה. הפוך מחבת על מגש (או הפוך ramekins על גבי צלחות קינוח) ולהסיר נייר. לעוגה על מגש, לחתוך פלחי ולהעביר לצלחות. באמצעות כפית מחוררת, קומפוט כף וסירופ על עוגה. כפית קצת רוטב ליד העוגה ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו