עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל
עוגת ריבס הפוכה עם רוטב רוזמרין קרמל דורשת כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת קפה ריבס עם רוטב קרמל, עוגת ריבס הפוכה, ו ריבס הפוך עוגה.
הוראות
הפוך עוגה: חמאה 9-in. מחבת עגולה או 8 (1 כוס) ramekins וקו עם נייר קלף או חתך נייר שעווה כדי להתאים. תמרח חמאה על הנייר. בקערה, לזרוק ריבס עם 3 כף. סוכר מגורען. כף באופן שווה לתוך מחבת או ramekins; אם באמצעות ramekins, להגדיר על תבנית אפייה rimmed.
ממיסים שוקולד בקערת מתכת קטנה על פני מחבת של מים רותחים בקושי, לטאטא עד חלקה, 2 עד 4 דקות.
מקציפים חמאה ו 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה עם מיקסר עד רכות.
מוסיפים חלבונים ווניל ומכים עד מעורבב היטב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה אחרת. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת ביצה חצי בכל פעם, לסירוגין עם חלב, עד חלקה. מערבבים בשוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה על ריבס.
אופים עוגה עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא כמעט נקי, 28 עד 35 דקות.
בואו להתקרר במחבת או ramekins על 30 דקות.
קרם חום רוזמרין בסיר קטן על חום בינוני עד בועות טופס בקצה המחבת, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות.
הסר מחום ולהשליך רוזמרין.
מערבבים סוכר מגורען עם מיץ לימון ו 2 כפות. מים ב12-ב. מחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, לפעמים להרים מחבת תערובת מתערבלת סביב הצדדים לשטוף את גבישי סוכר, עד זהב עמוק, 5 עד 6 דקות. מיד להסיר מחבת מחום, להוסיף קרם( זה יהיה בועה למעלה), ולהקציף עד חלקה. לגרד רוטב לתוך קערת הגשה.
הפוך compote: בסיר קטן על חום בינוני, להביא סוכר חום, 1/3 כוס מים, ואת rhubarb לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום ומבשלים עד ריבס הוא מכרז, 4 עד 5 דקות.
לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת או ramekins עם מרית מתכת קטנה. הפוך מחבת על מגש (או הפוך ramekins על גבי צלחות קינוח) ולהסיר נייר. לעוגה על מגש, לחתוך פלחי ולהעביר לצלחות. באמצעות כפית מחוררת, קומפוט כף וסירופ על עוגה. כפית קצת רוטב ליד העוגה ומגישים את השאר בצד.