עוגת ריבס ללא גלוטן עם קרום דורה
עוגת ריבס ללא גלוטן עם קרום דורה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עמילן טפיוקה, ריבס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות דורה ללא גלוטן, עוגת דורה ללא גלוטן, ו לחם שיבולת שועל ללא גלוטן (או דורה) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח דורה, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, סוכר מגורען ומלח. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק לשלב עד לא חתיכות גדולות של חמאה להישאר תערובת דומה פירורי לחם גס, על 8 עד 10 פולסים שנייה אחת.
הוסף כף אחת מים. דופק עד לקבלת הבצק. אם הבצק יבש, מוסיפים את הכף הנותרת.
להפוך את הבצק על דלפק קל אורז לבן מקומח. לטפוח לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בחוזקה בניילון נצמד. צ ' יל לפחות שעתיים או עד לילה.
עבור המילוי / חזק>: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 218°. קל גריז צלחת עוגה 10 אינץ ' ולהניח בצד.
הסר בצק מהמקרר. אפשר לו לשבת על הדלפק במשך 10 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, לשפשף יחד את עמילן תירס וסוכר מגורען.
מוסיפים ריבס ומיץ לימון. מערבבים לשלב.
מניחים בצק על קלף 16 1/2 - על 12 1/2 אינץ'. אורז לבן בנדיבות קמח העליון של הבצק.
מגלגלים בצק למעגל משוער של 14 אינץ'. הפוך צלחת עוגה 10 אינץ ' על מרכז הבצק. החלק את ידך (בין הדלפק לנייר הקלף) מתחת לנייר הקלף. בתנועה אחת מהירה, הופכים בצק למחבת. הבצק יתנגש במחבת. בזהירות לקלף קלף מן הבצק.
מילוי ערימה במרכז המחבת. מקפלים קצוות בצק למילוי.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב מילוי בועות, על 30 דקות.
הסר ולאפשר עוגה להתקרר במחבת.