עוגת ריבס עם צימוקים תות שדה
עוגת ריבס עם צימוקים תות שדה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 214 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, זנגביל טחון, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו ריבס, דובדבן, וצ'אטני צימוקים מוזהבים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום מאפה.
מערבבים יחד את התותים, ריבס, צימוקים, קמח, סוכר וג ' ינג ' ר בקערה; מאפשרים לתערובת לעמוד במשך 15 דקות. בינתיים, לגלגל את הקרום הנותר החוצה למעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה מקומח.
מברשת את הקרום התחתון עם ביצה לבן, ויוצקים את המילוי. נקדו את המילוי באופן שווה בחמאה.
חותכים את הקרום הנותר לרצועות רחבות 3/4 אינץ ' (השתמש חותך מאפה קצה מסולסל עבור קרום יפה יותר). להרטיב את שולי הקרום התחתון הממולא עם קצת מים, ולהניח את שתי רצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע העוגה. עבודה מן הארוך הבא עד לרצועות הקצרות ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגת רצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג למטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, לקצץ את רצועות הקרום העליון בצורה מסודרת.
מניחים את העוגה לתוך תבנית אפייה מעוטרת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות; חום תנור נמוך ל 400 מעלות F (205 מעלות C), ואופים עד חום זהוב, כ -20 דקות נוספות. קו קצוות הקרום עם רדיד אלומיניום אם הם חומים מהר מדי.