עוגת ריבס צרפתית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת ריבס תות שדה.
הוראות
חותכים את ריבס לתוך 10.5 אלות ס " מ, באמצעות חתיכות כי הם בערך באותו רוחב.
שים את תרמיל וניל, סוכר, מיץ לימון ו 300ml מים (או מספיק רק כדי לכסות את ריבס) במחבת רחבה או תבשיל רדוד להגדיר על חום נמוך. לאחר שהסוכר מומס, מוסיפים את הריבס ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר בסירופ, רצוי בן לילה, או לפחות 1 hr.This דרך ריבס שלך צריך להיות מבושל בצורה מושלמת, אבל עדיין להחזיק את צורתו.
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, שקדים, סוכר וחמאה במעבד מזון. בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם. בעוד המנוע פועל, להוסיף את חלמון ביצה לטפטף במים קרים 1-2 כף. טיפ על משטח עבודה ללוש בקצרה להביא את התערובת יחד כדי ליצור בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות.
בזמן שהמאפה שלך מצטנן, תכיני את המאפה.
מחממים את החלב ואת זרעי וניל שמורים במחבת להגדיר על חום בינוני עד כמעט רותחים. בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר וקורסים יחד בקערה גדולה עד חיוור. המשך לטאטא בזמן שאתה שופך את החלב החם על תערובת הביצה. למחוק את הסיר ולסנן את הנוזל בחזרה למחבת דרך מסננת. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים ברציפות עד לתערובת יש עקביות פודינג עבה.
לגרד לתוך קערה נקייה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי למנוע עור להרכיב, צמרמורת לפחות 1 hr או עד 2 ימים.
תוציא את המאפה מהמקרר. אם זה קצת קשה, להשאיר אותו בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך 10 דקות בערך.
להתגלגל עד 1 מ " מ עבה על משטח מקומח קלות. השתמש במאפה כדי קו 12 x 35cm מחורץ מלבני טארט בדיל, וודא שאתה לוחץ על המאפה לתוך הקצוות מחורצים (אתה יכול להשתמש בקצה הקהה של סכין כדי לעזור לך לעשות את זה). השאירו כל מאפה עודף תלוי מעל. תרגע ל-30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
הסר את מאפה מן המקרר, קו עם אפיית קלף ולמלא עם שעועית אפייה. בליינד-בייק במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקלף ואת השעועית, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויטים. השתמש בסכין משונן חדה לחתוך את המאפה התלוי כדי לתת לך קצה נקי. מגניב בקופסת השימורים.
הסר את חתיכות rhubarb מהסירופ שלהם ולהניח בצד. להחזיר את הסירופ לכיריים ומרתיחים עד סמיך ודביק. השאר להתקרר מעט. כדי לסיים את המאפה הקרם, לטאטא את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל את זה לתערובת הצוננת. זה קל יותר אם אתה מתחיל על ידי מכות קצת שמנת ולאחר מכן קיפול הנותרים.
הסר את מאפה הפח ולשים על צלחת. מלא עם הקרם patisserie ו להחליק על פני השטח. בזהירות בשורה את ריבס לאורך אורך מקרה טארט, מנסה להתאים אותם די נוח. השתמש במברשת מאפה כדי לזגג את הטארט עם סירופ ריבס. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה. טארט זה ישמור במשך 3 ימים במקרר, אולם עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.