קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס צרפתית

עוגת ריבס צרפתית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת ריבס תות שדה.

הוראות

1
חותכים את ריבס לתוך 10.5 אלות ס " מ, באמצעות חתיכות כי הם בערך באותו רוחב.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
2
שים את תרמיל וניל, סוכר, מיץ לימון ו 300ml מים (או מספיק רק כדי לכסות את ריבס) במחבת רחבה או תבשיל רדוד להגדיר על חום נמוך. לאחר שהסוכר מומס, מוסיפים את הריבס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר בסירופ, רצוי בן לילה, או לפחות 1 hr.This דרך ריבס שלך צריך להיות מבושל בצורה מושלמת, אבל עדיין להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, שקדים, סוכר וחמאה במעבד מזון. בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם. בעוד המנוע פועל, להוסיף את חלמון ביצה לטפטף במים קרים 1-2 כף. טיפ על משטח עבודה ללוש בקצרה להביא את התערובת יחד כדי ליצור בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
זנים של פטריותזנים של פטריות
( 23)( 23)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
בזמן שהמאפה שלך מצטנן, תכיני את המאפה.
6
מחממים את החלב ואת זרעי וניל שמורים במחבת להגדיר על חום בינוני עד כמעט רותחים. בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר וקורסים יחד בקערה גדולה עד חיוור. המשך לטאטא בזמן שאתה שופך את החלב החם על תערובת הביצה. למחוק את הסיר ולסנן את הנוזל בחזרה למחבת דרך מסננת. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים ברציפות עד לתערובת יש עקביות פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לגרד לתוך קערה נקייה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי למנוע עור להרכיב, צמרמורת לפחות 1 hr או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
תוציא את המאפה מהמקרר. אם זה קצת קשה, להשאיר אותו בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך 10 דקות בערך.
9
להתגלגל עד 1 מ " מ עבה על משטח מקומח קלות. השתמש במאפה כדי קו 12 x 35cm מחורץ מלבני טארט בדיל, וודא שאתה לוחץ על המאפה לתוך הקצוות מחורצים (אתה יכול להשתמש בקצה הקהה של סכין כדי לעזור לך לעשות את זה). השאירו כל מאפה עודף תלוי מעל. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את מאפה מן המקרר, קו עם אפיית קלף ולמלא עם שעועית אפייה. בליינד-בייק במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקלף ואת השעועית, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויטים. השתמש בסכין משונן חדה לחתוך את המאפה התלוי כדי לתת לך קצה נקי. מגניב בקופסת השימורים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את חתיכות rhubarb מהסירופ שלהם ולהניח בצד. להחזיר את הסירופ לכיריים ומרתיחים עד סמיך ודביק. השאר להתקרר מעט. כדי לסיים את המאפה הקרם, לטאטא את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל את זה לתערובת הצוננת. זה קל יותר אם אתה מתחיל על ידי מכות קצת שמנת ולאחר מכן קיפול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
הסר את מאפה הפח ולשים על צלחת. מלא עם הקרם patisserie ו להחליק על פני השטח. בזהירות בשורה את ריבס לאורך אורך מקרה טארט, מנסה להתאים אותם די נוח. השתמש במברשת מאפה כדי לזגג את הטארט עם סירופ ריבס. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה. טארט זה ישמור במשך 3 ימים במקרר, אולם עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.