עוגת ריבס תות
פאי ריבס תות דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 434 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. . אם יש לכם קמח, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו ריבת ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לשלב את הקמח והמלח.
מניחים את 1/2 כוס שמן בכוס מדידה בגודל 1 ומעלה עם 6 כפות חלב. לא לערבב!
יוצקים שמן וחלב על קמח ומתמזגים במזלג עד שהוא יוצר כדור בצק. מחלקים בצק ל 2 כדורים.
מניחים כדור אחד על גיליון נייר שעווה. למעלה עם גיליון אחר של נייר שעווה להתגלגל החוצה כדי להתאים צלחת העוגה שלך. חזור עם הכדור הנותר של בצק. לקלף נייר העליון של קרום אחד ולהפוך בצק לצלחת עוגה. מקלפים נייר ולוחצים על הבצק. שמור את הבצק שנותר לקרום העליון.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מערבבים את ריבס, תותים, סוכר, טפיוקה, מלח ואגוז מוסקט עד הפרי מצופה היטב.
יוצקים מילוי לתוך הקרום נקודה עם חמאה. מכסים עם קרום העליון, חותם קצוות לחתוך שלושה 1 חריצים אינץ בחלק העליון של הקרום.
לאפות עוגה ב 425 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-375 מעלות F (190 מעלות C) ואפה במשך 20 דקות נוספות.
תן לפאי להתקרר לפני החיתוך.