קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

עוגת רסק תפוחים

עוגת רסק תפוחים
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, תחליף לביצה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים.

הוראות

1
בקערה, לנצח תחליף ביצה 1 דקה על מהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מוסיפים את רסק התפוחים, סוכר ושמן; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
שלב את החומרים יבשים; להוסיף תערובת רסק תפוחים ומערבבים היטב. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4
יוצקים לתוך 13-ב. אקס-9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים ב 350° במשך 25-30 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
בקערה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. מקציפים בסוכר ווניל של ממתקים. תזגגי את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)