עוגת רסק תפוחים
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, תחליף לביצה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים.
הוראות
בקערה, לנצח תחליף ביצה 1 דקה על מהירות בינונית.
מוסיפים את רסק התפוחים, סוכר ושמן; מערבבים היטב.
שלב את החומרים יבשים; להוסיף תערובת רסק תפוחים ומערבבים היטב. מערבבים בצימוקים ואגוזים.
יוצקים לתוך 13-ב. אקס-9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350° במשך 25-30 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
בקערה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. מקציפים בסוכר ווניל של ממתקים. תזגגי את העוגה.