עוגת רסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת רסק תפוחים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 266 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם חמוציות, אגוזי מלך, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תחתית גריז בצד של מחבת עוגת צינור מחורץ 12 כוס עם התקצרות; קמח קל. לזרוק 1 כף קמח חמוציות מעיל; להפריש. בקערה גדולה, מערבבים 2 1/2 קמח כוסות, תבלין פשטידת הדלעת, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם, עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה מעורבב. הפחת את מהירות המערבל למדיום. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם רסק תפוחים עד חלקה. מערבבים תערובת קמח חמוציות ואגוזים.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
מפזרים אבקת סוכר על עוגה.