עוגת רעידת אדמה
אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד גרמנית בתוספת ביצים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת רעידת אדמה, עוגת רעידת אדמה, ו עוגת רעידת אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף 9×13 אינץ ' תבנית אפיית תבנית ביסודיות עם חמאה. אם משתמשים בצלחת זכוכית, מחממים ל-32
מפזרים את הקוקוס על החלק התחתון של המחבת, ואז שכבה עם האגוזים והשוקולד chips.In קערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות את החמאה מרככת, גבינת שמנת, ממתקים סוכר ווניל עד smooth.In קערת ערבוב גדולה, באמצעות אותו מערבל (אתה לא צריך לנקות אותו), להכות את תערובת העוגה ומרכיבים אחרים הנקראים על תיבת (ביצים, שמן ומים) עד חלקה.
יוצקים את תערובת העוגה על תערובת הקוקוס.זרוק כפיות של תערובת גבינת שמנת על תערובת העוגה בעדינות להפיץ אותו כדי להפוך שכבה אחת אפילו. אל תפיץ את זה כל הדרך לצדדים.
אופים במשך 40 עד 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז להעביר אותו למקרר ולהתקרר לפני ההגשה. אתה יכול להגיש אותו מקורר או להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לאחר מצמרר, אבל מצמרר עושה את זה קל יותר לחתוך.