קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגת רעידת אדמה

עוגת רעידת אדמה
אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד גרמנית בתוספת ביצים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת רעידת אדמה, עוגת רעידת אדמה, ו עוגת רעידת אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף 9×13 אינץ ' תבנית אפיית תבנית ביסודיות עם חמאה. אם משתמשים בצלחת זכוכית, מחממים ל-32
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים את הקוקוס על החלק התחתון של המחבת, ואז שכבה עם האגוזים והשוקולד chips.In קערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות את החמאה מרככת, גבינת שמנת, ממתקים סוכר ווניל עד smooth.In קערת ערבוב גדולה, באמצעות אותו מערבל (אתה לא צריך לנקות אותו), להכות את תערובת העוגה ומרכיבים אחרים הנקראים על תיבת (ביצים, שמן ומים) עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים את תערובת העוגה על תערובת הקוקוס.זרוק כפיות של תערובת גבינת שמנת על תערובת העוגה בעדינות להפיץ אותו כדי להפוך שכבה אחת אפילו. אל תפיץ את זה כל הדרך לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
אופים במשך 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
תן לעוגה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז להעביר אותו למקרר ולהתקרר לפני ההגשה. אתה יכול להגיש אותו מקורר או להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לאחר מצמרר, אבל מצמרר עושה את זה קל יותר לחתוך.