תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין פאי קנטקי אגוז שוקולד בבית. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 26%. מתכונים דומים: פאי שוקולד ואגוזים מקנטקי, פאי אגוזי שוקולד בסיסי של קנטאקי, ו קנטאקי מירוץ יום בורבון שוקולד אגוז פאי.
הוראות
1
ציוד מיוחד: משקולות עוגה או שעועית יבשה לשימוש כמשקולות עוגה
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
2
דופקים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה בקערת מעבד המזון עד לאיחוד.
מוסיפים מחצית מהחמאה ודופקים עד שהתערובת דומה לקמח תירס עדין.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מוסיפים את יתרת החמאה וממשיכים לפעום עד שהיא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הבורבון ודופקים עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6
יוצקים פנימה 1 עד 2 כפות מי קרח, מעט בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתאחד ושומר על צורתו כשהוא סוחט. הופכים את הבצק על דף ניילון גדול, אוספים לדיסק ועוטפים היטב. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 11 אינץ 'ומתאימים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', מכווצים את הקצוות. מצננים כדי להגדיר את הקרום, 20 דקות.
דוקרים את תחתית ודפנות הקרום בעזרת מזלג. התאימו את הקרום בנייר אלומיניום והכבידו אותו עם משקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
אופים עד קצה הקרום הוא רק זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מסירים את נייר הכסף והמשקולות וממשיכים לאפות עד שתחתית הקרום מזהיבה קלות וכבר לא מבריקה, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
12
יוצקים את אגוזי המלך והשוקולד לתחתית הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
שלב את הסוכר, הקמח, החמאה והמלח בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה והניח בצד. מקציפים קלות את סירופ התירס, הבורבון, הווניל והביצים בקערה גדולה. מערבבים יחד את המים החמים והסודה לשתייה לפני הקצפה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תערובת הקמח ואז יוצקים על האגוזים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.