קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי

עוגת שוקולד אגוז קנטאקי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין פאי קנטקי אגוז שוקולד בבית. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 26%. מתכונים דומים: פאי שוקולד ואגוזים מקנטקי, פאי אגוזי שוקולד בסיסי של קנטאקי, ו קנטאקי מירוץ יום בורבון שוקולד אגוז פאי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: משקולות עוגה או שעועית יבשה לשימוש כמשקולות עוגה
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2
דופקים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה בקערת מעבד המזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מחצית מהחמאה ודופקים עד שהתערובת דומה לקמח תירס עדין.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובחקמח תירס משובח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
מוסיפים את יתרת החמאה וממשיכים לפעום עד שהיא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את הבורבון ודופקים עד להרטבה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6
יוצקים פנימה 1 עד 2 כפות מי קרח, מעט בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתאחד ושומר על צורתו כשהוא סוחט. הופכים את הבצק על דף ניילון גדול, אוספים לדיסק ועוטפים היטב. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 11 אינץ 'ומתאימים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ', מכווצים את הקצוות. מצננים כדי להגדיר את הקרום, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
דוקרים את תחתית ודפנות הקרום בעזרת מזלג. התאימו את הקרום בנייר אלומיניום והכבידו אותו עם משקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים עד קצה הקרום הוא רק זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מסירים את נייר הכסף והמשקולות וממשיכים לאפות עד שתחתית הקרום מזהיבה קלות וכבר לא מבריקה, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
יוצקים את אגוזי המלך והשוקולד לתחתית הקרום שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
שלב את הסוכר, הקמח, החמאה והמלח בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה והניח בצד. מקציפים קלות את סירופ התירס, הבורבון, הווניל והביצים בקערה גדולה. מערבבים יחד את המים החמים והסודה לשתייה לפני הקצפה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את תערובת הקמח ואז יוצקים על האגוזים והשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי פשוט מוגדר, כ-45 דקות. מצננים לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קל2 כפות בורבוןסירופ תירס קל2 כפות בורבון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10שרימפס וורידיםמי קרח, לפי הצורך. מי קרח, לפי הצורך.1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאי אגוז קצוצים גסחצאי אגוז קצוצים גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים10שרימפס וורידיםקצפת, להגשה, אופציונליתקצפת, להגשה, אופציונלית

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.