עוגת שוקולד, אגוזים וגלידת וניל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד, אגוזי לוז, ו עוגת גלידה Vanillan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם חצי שוקולד, חצי חצי, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, גלידת וניל צ'אי, ו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה גדולה; טוסט עד חום זהוב וריחני (6-8 דקות).
מניחים 3/4 אגוזי לוז כוס במעבד מזון; תהליך עד אגוזים להפוך משחה (3-5 דקות), גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם.
הוסף שוקולד; תהליך עד הקרקע דק או נמס (על 1 דקה). השאר תערובת במעבד.
מוסיפים חצי וחצי, סוכר ומלח לסיר קטן.
חום מעל בינוני; להביא רק לרתיחה, ערבוב להמיס סוכר. עם המנוע פועל על המעבד, יוצקים תערובת קרם דרך צינור ההזנה; תהליך עד תערובת חלקה מאוד (3-4 דקות), גירוד למטה הצדדים של הקערה מדי פעם.
העברת תערובת אגוזי לוז לקערה; להוסיף וניל.
תן מגניב לטמפרטורת החדר; בחוזקה לכסות בקירור עד מוכן לשימוש.
קו 9-x מחבת כיכר 5 אינץ ' עם 2 יריעות של ניילון לעטוף חופפים, משאיר חפיפה מספיק על הקצוות לעשות unmolding קל.
מורחים 2 כוסות גלידת שוקולד באופן שווה במחבת, כדי לוודא לארוז אותו לפינות.
מורחים באופן שווה עם 1/2 כוס שמורות אגוזי לוז להפיץ; להקפיא 15 דקות. למעלה עם שכבה חלקה של גלידת וניל ועוד 1/2 כוס אגוזי לוז להפיץ; להקפיא 15 דקות.
מורחים 2 כוסות גלידת שוקולד במחבת; למעלה עם ממרח אגוזי לוז 1/2 כוס הנותרים. הקש הנותרים 1/2 כוס אגוזי לוז לתוך החלק העליון של העוגה; לקפל פלסטיק לעטוף מעל כדי לכסות. להקפיא עד המשרד (לפחות 4 שעות).
הרם עוגה ממחבת עם ניילון לעטוף; להעביר ללוח חיתוך.
חותכים עוגה לפרוסות עם סכין משונן טבול במים חמים; לנגב יבש לאחר כל חתך.