קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אירי קרם

עוגת שוקולד אירי קרם
עוגת שוקולד אירי קרם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם חמאה, בייליס שמנת אירית, פודינג שוקולד מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת שוקולד מולסה שוקולד צ'יפס עם בייליס אייריש קרים זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
אופים במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהוא כבר לא חם, על 5 דקות.
5
להעביר למקרר עד מקורר היטב, לפחות 30 דקות.
6
בתקיפות ובמהירות לטאטא יחד גלידת שוקולד מומסת, שמנת אירית, ותערובת פודינג. התערובת תתחיל להתעבות די מהר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
קרם איריקרם אירי
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מורחים את התערובת לתוך קליפת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
שים את קליפת העוגה הממולאת במקפיא למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
9
חמש עשרה דקות לפני ההקפאה נעשה, לשלב שוקולד וחמאה בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עם מרית גומי עד חלקה מומסת. מורחים בעדינות על גבי עוגת פודינג קפואה, מקפידים להתפשט בעדינות ורק בכיוון אחד, כך ששכבת הפודינג העדינה אינה נקרעת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
להחזיר את העוגה למקרר ולתת להגדיר במשך 2-3 שעות.
11
מגישים צונן, עם קצפת ואבק של אבקת קקאו, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®