קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אירי קרם

עוגת שוקולד אירי קרם
עוגת שוקולד אירי קרם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם חמאה, בייליס שמנת אירית, פודינג שוקולד מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת שוקולד מולסה שוקולד צ'יפס עם בייליס אייריש קרים זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
אופים במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהוא כבר לא חם, על 5 דקות.
5
להעביר למקרר עד מקורר היטב, לפחות 30 דקות.
6
בתקיפות ובמהירות לטאטא יחד גלידת שוקולד מומסת, שמנת אירית, ותערובת פודינג. התערובת תתחיל להתעבות די מהר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
קרם איריקרם אירי
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מורחים את התערובת לתוך קליפת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
שים את קליפת העוגה הממולאת במקפיא למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
9
חמש עשרה דקות לפני ההקפאה נעשה, לשלב שוקולד וחמאה בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עם מרית גומי עד חלקה מומסת. מורחים בעדינות על גבי עוגת פודינג קפואה, מקפידים להתפשט בעדינות ורק בכיוון אחד, כך ששכבת הפודינג העדינה אינה נקרעת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להחזיר את העוגה למקרר ולתת להגדיר במשך 2-3 שעות.
11
מגישים צונן, עם קצפת ואבק של אבקת קקאו, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז