קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אירי קרם

עוגת שוקולד אירי קרם
עוגת שוקולד אירי קרם יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם חמאה, בייליס שמנת אירית, פודינג שוקולד מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת שוקולד מולסה שוקולד צ'יפס עם בייליס אייריש קרים זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת עד מעורבב היטב. הקש תערובת לתוך צלחת עוגה 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
אופים במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד שהוא כבר לא חם, על 5 דקות.
5
להעביר למקרר עד מקורר היטב, לפחות 30 דקות.
6
בתקיפות ובמהירות לטאטא יחד גלידת שוקולד מומסת, שמנת אירית, ותערובת פודינג. התערובת תתחיל להתעבות די מהר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
קרם איריקרם אירי
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מורחים את התערובת לתוך קליפת העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
שים את קליפת העוגה הממולאת במקפיא למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
9
חמש עשרה דקות לפני ההקפאה נעשה, לשלב שוקולד וחמאה בקערה להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עם מרית גומי עד חלקה מומסת. מורחים בעדינות על גבי עוגת פודינג קפואה, מקפידים להתפשט בעדינות ורק בכיוון אחד, כך ששכבת הפודינג העדינה אינה נקרעת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להחזיר את העוגה למקרר ולתת להגדיר במשך 2-3 שעות.
11
מגישים צונן, עם קצפת ואבק של אבקת קקאו, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז