עוגת שוקולד גרמנית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי השוקולד הגרמני. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו שוקולד גרמני, ביצים, עמילן תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג שוקולד, עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס של קיי, ו עוגת עוגיות שוקולד צ'יפס עבור מתכונים דומים.
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים פנימה ביצים ווניל. מערבבים בהדרגה תערובת שוקולד.
שלב אגוזי פקאן וקוקוס; מפזרים מעל המילוי.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד שהם תפוחים ושחומים.
מגניב במשך 4 שעות. מצננים עד להגשה (המילוי יהפוך יציב כשהוא מתקרר).