תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גרמנית אני. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לך חלב חמאה, סודה לשתייה, שוקולד גרמני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 אינץ ' מחבת עוגה מרובעת. מנפים את קמח העוגה, 1 כוס סוכר לבן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר מגורען
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
קרם 1/3 כוס חמאה או מרגרינה. מערבבים 3/8 כוס חלב חמאה ו 1 כפית וניל. מערבבים בתערובת הקמח ומכים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
וניל
קרם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
3
מוסיפים את השוקולד המתוק הגרמני המומס ומקורר, הביצים, ואת החמאה 3/8 כוס הנותרים. המשך להכות במהירות בינונית לעוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוק
חלב-חמאה
ביצה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות. מגניב במחבת במשך 15 דקות ואז פרוסט.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מערבבים את הקוקוס, סוכר חום, שמנת, אגוזים קצוצים, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קוקוס
קרם
אגוזים
2
מערבבים עד עקביות להפיץ.
3
מורחים על גבי עוגה אפויה. מטאטאים 3 סנטימטרים מחום עד השחמה (כ 3 דקות).