עוגת שוקולד דביק וחמאה
עוגת שוקולד דביק חמאה כפולה דורשת סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אגוזים, אבקת סוכר, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד דביק וחמאה, עוגת שוקולד דביק וחמאה, ו עוגת השוקולד הכפולה של פולה Ooey דביק חמאה גלידת עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, 1 ביצה, ו 8 כפות (1 מקל) חמאה מומסת, ומערבבים עד מעורבב היטב. תערובת Pat למחבת מוכנה ולהניח בצד. במערבל לעמוד, או עם מערבל יד, להכות את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות, ואת אבקת הקקאו. מנמיכים את המהירות של המיקסר, ומוסיפים את אבקת הסוכר. להמשיך להכות עד החומרים מעורבבים היטב. מוסיפים לאט את 8 כפות הנותרים (1 מקל) של חמאה מומסת, ואת הוניל, ממשיכים להכות את התערובת עד חלקה. מערבבים אגוזים עם מרית גומי.
מורחים מילוי על תערובת עוגה במחבת.
אופים במשך 40 עד 50 דקות. היזהר לא לבשל את העוגה; המרכז עדיין צריך להיות קצת דביק כאשר סיים את האפייה.
בואו עוגה להתקרר חלקית על מתלה חוט לפני חיתוך לחתיכות.