עוגת שוקולד דביקה
עוגת שוקולד דביקה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת דורש קפה, חמאה, צ'יפס שוקולד חצי מתוק, אגוז מוסקט הקרקע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 29%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת תמרים שוקולד עם זיגוג טופי דביק שוקולד, עוגת תמרים שוקולד עם זיגוג טופי דביק שוקולד, ו עוגת שוקולד דביקה שוודית (קלדקקה).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
קרם חמאה וסוכר בתערובת חשמלית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מחממים קפה, מים ושוקולד בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מוסיפים את תערובת הקפה-שוקולד לסוכר והחמאה המוקרמים. מקציפים ביצים, 1 בכל פעם עד להטמעה, ואז מערבבים פנימה תמצית וניל.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בקערת ערבוב ומערבבים יחד עם מזלג עד להטמעה. מקציפים בהדרגה את התערובת היבשה לתערובת הרטובה. לבסוף מקפלים פנימה את הצימוקים ואגוזי המלך.
חמאה ואבק קלות תבנית צרור בקמח.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-45 עד 50 דקות או עד שנקודת סכין חדה המוחדרת לעוגה יוצאת נקייה.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה לפני ההיפוך. אבק בסוכר של קונדיטורים והגיש.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת שוקולד בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. את יכולה לנסות את קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "