טופי החמאה של ליה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טופי החמאה של ליאה. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 620 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, סוכר מגורען משקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מקדמיה אגוז חמאה טופי, פופקורן טופי חמאה, ו עוגת גלידת טופי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
* ציוד הכרחי: מדחום ממתקים*
מערבבים חמאה, סוכר, מים ומלח בסיר. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן.מבשלים מעל חום מתון, ערבוב בעדינות, עד מדחום ממתקים רושם 298 מעלות.
הסר מחום ומערבבים וניל עד משולב היטב.
יוצקים את התערובת על מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף טוב. השתמש מרית גומי heatproof או מרית אופסט להתפשט במהירות לפני ערכות toffee.
מפשק דק.אפשר לטופי להתקרר לחלוטין. כתם כדי להסיר עודפי שמן מפני השטח. משטח המעיל עם חצי שוקולד נמס ומפזרים מיד עם ציפוי. כאשר שוקולד להגדיר לחלוטין, בזהירות להתהפך (זה בסדר אם זה מתפרק קצת) ואת המעיל בצד השני עם שאר השוקולד.
מפזרים על ציפוי. אפשר להגדיר, ולאחר מכן לשבור לחתיכות בגודל ביס. לאחסן במיכל אטום.