עוגת שוקולד-דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לכם סוכר, מלח, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת שוקולד-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/2 כוס מים וסוכר בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד סוכר מתמוסס וסירופ מגיע לרתיחה.
הסר תערובת מחום; מגניב 30 דקות.
מערבבים בקירשה. מכסים ומקררים 1 יום.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מוסיפים סוכר ומכים עד חלקה. מוכה בביצה ובוניל. לנפות קמח, קקאו, ומלח מעל; הכה להתמזג. באמצעות קצות אצבעות לחות, לחץ על הבצק מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה ועד 1 יום.
דובדבנים מסוננים, הזמנת סירופ דובדבנים.
מערבבים ביצים, סירופ תירס, חמאה, וניל ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים סוכר וסירופ דובדבן 1/4 כוס; הכה להתמזג.
אופים טארט עד סט במרכז, על 1 שעה. מגניב על מתלה 30 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.) Release tart from pan. אבק עם אבקת סוכר וקקאו.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.