עוגת שוקולד-דובדבן קולה
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד שרי קולה, עוגת שוקולד קולה עם ציפוי קולה, ו עוגת קולה דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח. קוצצים דובדבנים; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, משקה קולה, שמן, ביצים ו 1/4 כוס שמורות דובדבן נוזלי עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים דובדבנים קצוצים.
אופים 34 עד 42 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה, לערבב ציפוי ומרשמלו קרם עד חלקה. עוגת פרוסט. למעלה כל חתיכה עם 2 דובדבנים עם גבעולים. החנות מכוסה באופן רופף.