קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חלב דלעת עם קרום Gingersnap

עוגת שוקולד חלב דלעת עם קרום Gingersnap
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלעת קבוצ'ה, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה עם דלעת בקרום של ג'ינג'ר., ו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
חותכים את הדלעת ואת הדלעת לתוך שמיניות; להסיר ולהשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים את חתיכות דלעת וסקווש בתבנית אפייה גדולה, למלא עם כ 1/4 אינץ ' של מים, ומכסים בנייר אלומיניום. צלי במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
הסר מהתנור וזרוק את נייר הכסף. כאשר דלעת חתיכות סקווש הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בכפית גדולה כדי לגרד את הבשר מן העור; להשליך את העורות. מחית בשר דלעת ודלעת במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני קירור או שימוש.הערה: מתכון זה עושה יותר פירה ממה שנקרא בכל המתכונים בספר זה. להקפיא את השאריות במיכלים קטנים עד 3 חודשים להפשיר רק לפני השימוש.
5
הפוך את גנאש: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים על השוקולד, לתת לעמוד במשך 2 דקות, ואז בעדינות להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מעבירים את התערובת לכוס מדידה נוזלית עם זרבובית ולתת להתקרר עד מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
הפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. מעיל קל צלחת עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
עבור קרום gingersnap, מערבבים יחד את פירורי העוגיות, 2 כפות של סוכר חום, 1/4 כפית מלח, ואת החמאה עד בשילוב שווה ואת התערובת יש את עקביות של חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
יוצקים לתוך צלחת העוגה, באופן שווה מאוד בתקיפות, לארוז את התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של המחבת, דואג להימנע הצטברות רבה מדי בפינה של המחבת. אפשר על 1/4 אינץ ' של עודף לעלות מעל החלק העליון של הקצה של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הגדר את צלחת העוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא נפוח מעט כהה קצת בצבע, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא עד מוכן לשימוש.
13
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כוס סוכר חום, הנותרים 1/2 כפית מלח, דלעת קלוי סקווש, את כל הביצים, חלמון ביצה, שמנת, מולסה, וניל, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
יוצקים לתוך piecrust מוכן ואופים עד פודינג מוגדר במרכז כאשר צלחת העוגה הוא מעט מנענע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר במשך 30 עד 45 דקות כדי להגדיר.
17
באמצעות גב כף או מצקת, להפיץ את גנאש במעגל זוגי על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
18
מניחים את העוגה במקרר עד ganache רק התחיל להגדיר, 3 עד 5 דקות.
19
הסר את העוגה מהמקרר ולהשתמש בכפית או מצקת כדי להפיץ את הגנאש שוב כדי ליצור מרקם דקורטיבי, כפרי. להכניס למקרר עד סט מלא לפני חיתוך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת