עוגת שוקולד חלב דלעת עם קרום Gingersnap
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלעת קבוצ'ה, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה עם דלעת בקרום של ג'ינג'ר., ו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap.
הוראות
חותכים את הדלעת ואת הדלעת לתוך שמיניות; להסיר ולהשליך את הזרעים.
מניחים את חתיכות דלעת וסקווש בתבנית אפייה גדולה, למלא עם כ 1/4 אינץ ' של מים, ומכסים בנייר אלומיניום. צלי במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
הסר מהתנור וזרוק את נייר הכסף. כאשר דלעת חתיכות סקווש הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בכפית גדולה כדי לגרד את הבשר מן העור; להשליך את העורות. מחית בשר דלעת ודלעת במעבד מזון עד חלקה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני קירור או שימוש.הערה: מתכון זה עושה יותר פירה ממה שנקרא בכל המתכונים בספר זה. להקפיא את השאריות במיכלים קטנים עד 3 חודשים להפשיר רק לפני השימוש.
הפוך את גנאש: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה.
יוצקים על השוקולד, לתת לעמוד במשך 2 דקות, ואז בעדינות להקציף עד חלקה.
מעבירים את התערובת לכוס מדידה נוזלית עם זרבובית ולתת להתקרר עד מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר.
הפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. מעיל קל צלחת עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
עבור קרום gingersnap, מערבבים יחד את פירורי העוגיות, 2 כפות של סוכר חום, 1/4 כפית מלח, ואת החמאה עד בשילוב שווה ואת התערובת יש את עקביות של חול רטוב.
יוצקים לתוך צלחת העוגה, באופן שווה מאוד בתקיפות, לארוז את התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של המחבת, דואג להימנע הצטברות רבה מדי בפינה של המחבת. אפשר על 1/4 אינץ ' של עודף לעלות מעל החלק העליון של הקצה של המחבת.
הגדר את צלחת העוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא נפוח מעט כהה קצת בצבע, על 8 דקות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא עד מוכן לשימוש.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כוס סוכר חום, הנותרים 1/2 כפית מלח, דלעת קלוי סקווש, את כל הביצים, חלמון ביצה, שמנת, מולסה, וניל, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט עד חלקה לחלוטין.
יוצקים לתוך piecrust מוכן ואופים עד פודינג מוגדר במרכז כאשר צלחת העוגה הוא מעט מנענע, 50 עד 60 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר במשך 30 עד 45 דקות כדי להגדיר.
באמצעות גב כף או מצקת, להפיץ את גנאש במעגל זוגי על גבי העוגה.
מניחים את העוגה במקרר עד ganache רק התחיל להגדיר, 3 עד 5 דקות.
הסר את העוגה מהמקרר ולהשתמש בכפית או מצקת כדי להפיץ את הגנאש שוב כדי ליצור מרקם דקורטיבי, כפרי. להכניס למקרר עד סט מלא לפני חיתוך, על 20 דקות.