קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד חלב דלעת עם קרום Gingersnap

עוגת שוקולד חלב דלעת עם קרום Gingersnap
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 265 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלעת קבוצ'ה, שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: טארט דלעת שוקולד עם קרום Gingersnap, עוגת גבינה עם דלעת בקרום של ג'ינג'ר., ו עוגת גבינה דלעת עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
חותכים את הדלעת ואת הדלעת לתוך שמיניות; להסיר ולהשליך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מניחים את חתיכות דלעת וסקווש בתבנית אפייה גדולה, למלא עם כ 1/4 אינץ ' של מים, ומכסים בנייר אלומיניום. צלי במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
הסר מהתנור וזרוק את נייר הכסף. כאשר דלעת חתיכות סקווש הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בכפית גדולה כדי לגרד את הבשר מן העור; להשליך את העורות. מחית בשר דלעת ודלעת במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני קירור או שימוש.הערה: מתכון זה עושה יותר פירה ממה שנקרא בכל המתכונים בספר זה. להקפיא את השאריות במיכלים קטנים עד 3 חודשים להפשיר רק לפני השימוש.
5
הפוך את גנאש: בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים על השוקולד, לתת לעמוד במשך 2 דקות, ואז בעדינות להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מעבירים את התערובת לכוס מדידה נוזלית עם זרבובית ולתת להתקרר עד מעט חם יותר מאשר טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
הפוך את העוגה: למקם מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. מעיל קל צלחת עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
עבור קרום gingersnap, מערבבים יחד את פירורי העוגיות, 2 כפות של סוכר חום, 1/4 כפית מלח, ואת החמאה עד בשילוב שווה ואת התערובת יש את עקביות של חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
יוצקים לתוך צלחת העוגה, באופן שווה מאוד בתקיפות, לארוז את התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של המחבת, דואג להימנע הצטברות רבה מדי בפינה של המחבת. אפשר על 1/4 אינץ ' של עודף לעלות מעל החלק העליון של הקצה של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הגדר את צלחת העוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא נפוח מעט כהה קצת בצבע, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר למקפיא עד מוכן לשימוש.
13
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כוס סוכר חום, הנותרים 1/2 כפית מלח, דלעת קלוי סקווש, את כל הביצים, חלמון ביצה, שמנת, מולסה, וניל, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
יוצקים לתוך piecrust מוכן ואופים עד פודינג מוגדר במרכז כאשר צלחת העוגה הוא מעט מנענע, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר במשך 30 עד 45 דקות כדי להגדיר.
17
באמצעות גב כף או מצקת, להפיץ את גנאש במעגל זוגי על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
18
מניחים את העוגה במקרר עד ganache רק התחיל להגדיר, 3 עד 5 דקות.
19
הסר את העוגה מהמקרר ולהשתמש בכפית או מצקת כדי להפיץ את הגנאש שוב כדי ליצור מרקם דקורטיבי, כפרי. להכניס למקרר עד סט מלא לפני חיתוך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת