עוגת שוקולד לבן-פטל
המתכון עוגת שוקולד לבן-פטל מוכן בעוד כ-3 שעות ו-20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את השוקולד של בייקר, גבינת שמנת פילדלפיה, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת פטל, שוקולד לבן ושקדים, עוגת שוקולד לבן פטל, ו עוגת פטל שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מחבת עגולה עם ניילון נצמד. מקציפים גבינת שמנת ושוקולד בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להכות בחלב.
להוסיף תערובת פודינג יבש; לנצח 2 דקות.
להקציף ב 1 שוט מגניב כוס.
סדר 10 פרוסות עוגה על החלק התחתון של מחבת מוכן; מברשת עם חצי ריבה. מכסים חצי מתערובת הפודינג. חזור על כל השכבות. למעלה עם העוגה שנותרה.
להכניס למקרר 3 שעות. הפוך עוגה על צלחת; להסיר לעטוף פלסטיק. עוגה למעלה עם הנותרים שוט מגניב פירות יער רק לפני ההגשה.