עוגת שוקולד לחה
עוגת שוקולד לחה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 9. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לכם שוקולד, חמאה, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד לחה, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והמלח; מניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו את השוקולד והחמאה. כיסוי ומיקרוגל על גבוהה עבור 1 דקה. מערבבים; מבשלים 30 שניות יותר או עד להמסה.
בקערה קטנה שלבו את החלב, השמן והביצה.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לאיחוד.
מוסיפים את תערובת השוקולד והווניל.
יוצקים לתוך משומן 8-ב. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין על רשת.
לציפוי, בסיר, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, המלח והשוקולד; מערבבים פנימה את הקפה עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מורחים ציפוי חם על העוגה.