עוגת שוקולד ללא קמח
עוגת שוקולד ללא קמח דורשת סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . יש קינוח זה 475 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ריסוס חמאה לא מקל ותחתית שורה עם קלף.
שים את השוקולד, חמאה, וניל וליקר אגוזים בקערה גדולה על גבי דוד כפול. מערבבים את התערובת לעתים קרובות עד משולב וחלק.
הסר את השוקולד מחום והכניס את הקערה לתוך "אמבט קרח" כדי לקרר את השוקולד.
הערה של קוק: שלב זה חשוב ולכן הביצים לא לבשל כאשר הוסיף לשוקולד.
מערבבים את הסוכר ואת אבקת קקאו. מערבבים את הביצים ושופכים לתוך מחבת העוגה מוכנה.
שים את מחבת העוגה על מגש ואופים במשך 20 עד 25 דקות.
הסר את העוגה מהתנור והפוך על מתלה מעל מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף.
שפוך את הגנאש על העוגה. אפשר לעוגה להתקרר ולהגדיר במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם פירות יער טריים ואבקת סוכר.
שים את השוקולד בקערה גדולה.
מחממים את השמנת בסיר קטן, על אש נמוכה, עד חם למגע.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד.
מערבבים היטב עם מרית גומי עד שהשוקולד נמס.