עוגת שוקולד ללא קמח-Kahlua עם Cajeta
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת שוקולד גרמנית עם ציפוי קוקוס-פקאן Cajeta, בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה, ו עוגת גבינה Kahlua עם רוטב Kahlua שוקולד (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות משמנים מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. מחבת עם קלף משומן או נייר שעווה. בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את החמאה והשוקולד ומערבבים עד חלקה. מקציפים את החלמונים ואת הסוכר עד רך וחיוור בצבע. מקפלים חמאה ושוקולד בתערובת חלמון ביצה וסוכר, מוסיפים את ליקר הקפה. מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות רכות ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
יוצקים לתוך מחבת העוגה ואופים במשך 25 עד 35 דקות ואז מאפשרים להתקרר לחלוטין.
בסיר בינוני, מביאים מים וסוכר לרתיחה, לא מערבבים.
הסר מהחום כאשר הסוכר הוא ענבר בצבע ולהוסיף מספיק שמנת כדי לדלל את הקרמל לעקביות נוזלית למדי. מערבבים בחמאה. כדי לבדוק עקביות, לטבול כף לתוך תערובת קרמל ולאפשר להתקרר. אם "cajeta" הוא דביק אבל מחזיק את צורתו, זה מוכן; אם זה מתקשה יותר מדי, להוסיף קצת יותר שמנת ולבדוק שוב.
סלסה תות ליים: בבלנדר, מחית חצי התותים עם מיץ ליים והסוכר. זן ושמורה.
חותכים את שארית התותים ברבעים ומערבבים עם מחית.
כאשר cajeta התקרר קצת, אבל הוא עדיין חם, לשפוך על העוגה על גבי מתלה חוט לתפוס את הטפטוף. באמצעות היד שלך, לטפוח שקדים בכל רחבי הצדדים של העוגה. מקררים במשך 2 שעות ומגישים צונן עם סלסה.