עוגת שוקולד ללא קמח אני
עוגת שוקולד ללא קמח אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ ' במחבת עוגה עגולה ולהניח בצד.
בסיר קטן מעל חום בינוני לשלב את המים, מלח וסוכר. מערבבים עד מומס לחלוטין ולהניח בצד.
או במחצית העליונה של דוד כפול או בתנור מיקרוגל להמיס את השוקולד מריר.
יוצקים את השוקולד לתוך קערה של מיקסר חשמלי.
חותכים את החמאה לחתיכות ומכים את החמאה לתוך השוקולד, חתיכה אחת בכל פעם. מקציפים את מי הסוכר החמים. לאט לאט להכות את הביצים, אחד בכל פעם.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. יש מחבת גדולה יותר מאשר מחבת העוגה מוכנה, לשים את מחבת העוגה במחבת הגדולה ולמלא את המחבת עם מים רותחים באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
אופים עוגה באמבט המים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 45 דקות. המרכז עדיין ייראה רטוב. עוגת צמרמורת לילה במחבת. כדי unmold, לטבול את החלק התחתון של מחבת העוגה במים חמים במשך 10 שניות ולהפוך על צלחת הגשה.