קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ללא קמח אני

עוגת שוקולד ללא קמח אני
עוגת שוקולד ללא קמח אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ ' במחבת עוגה עגולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר קטן מעל חום בינוני לשלב את המים, מלח וסוכר. מערבבים עד מומס לחלוטין ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
או במחצית העליונה של דוד כפול או בתנור מיקרוגל להמיס את השוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יוצקים את השוקולד לתוך קערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חותכים את החמאה לחתיכות ומכים את החמאה לתוך השוקולד, חתיכה אחת בכל פעם. מקציפים את מי הסוכר החמים. לאט לאט להכות את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. יש מחבת גדולה יותר מאשר מחבת העוגה מוכנה, לשים את מחבת העוגה במחבת הגדולה ולמלא את המחבת עם מים רותחים באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
אופים עוגה באמבט המים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 45 דקות. המרכז עדיין ייראה רטוב. עוגת צמרמורת לילה במחבת. כדי unmold, לטבול את החלק התחתון של מחבת העוגה במים חמים במשך 10 שניות ולהפוך על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)