קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ללא קמח אני

עוגת שוקולד ללא קמח אני
עוגת שוקולד ללא קמח אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 275 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שוקולד מריר, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז אחד 10 אינץ ' במחבת עוגה עגולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר קטן מעל חום בינוני לשלב את המים, מלח וסוכר. מערבבים עד מומס לחלוטין ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
או במחצית העליונה של דוד כפול או בתנור מיקרוגל להמיס את השוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים את השוקולד לתוך קערה של מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את החמאה לחתיכות ומכים את החמאה לתוך השוקולד, חתיכה אחת בכל פעם. מקציפים את מי הסוכר החמים. לאט לאט להכות את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. יש מחבת גדולה יותר מאשר מחבת העוגה מוכנה, לשים את מחבת העוגה במחבת הגדולה ולמלא את המחבת עם מים רותחים באמצע הדרך את הצדדים של מחבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
7
אופים עוגה באמבט המים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 45 דקות. המרכז עדיין ייראה רטוב. עוגת צמרמורת לילה במחבת. כדי unmold, לטבול את החלק התחתון של מחבת העוגה במים חמים במשך 10 שניות ולהפוך על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי