עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל
עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 683 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ים מלדון קשקשי, ביצים, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מותכת עם מילוי קרמל, עוגת שוקולד מותכת עם מילוי מרשמלו, ו עוגת שוקולד מותכת עם מילוי פטל.
הוראות
מברשת ארבעה 6 גרם ramekins עם חמאה מומסת. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת הקקאו עם 1 כף הקמח; אבק את ramekins עם תערובת הקקאו, הקשה על עודף.
להעביר את ramekins לסדין אפייה חסון.
בסיר בינוני, להמיס 1 מקל חמאה עם השוקולד על חום נמוך מאוד, ערבוב מדי פעם.
בקערה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות את הסוכר מגורען עם ביצים ומלח במהירות בינונית גבוהה עד צהוב עבה חיוור, 3 דקות. באמצעות מרית גומי, לקפל את השוקולד נמס עד לא פסים להישאר. מקפלים את 1/4 כוס קמח.
כפית שני שלישים של הבלילה לתוך ramekins מוכן, ואז כף 1 כפית גדושה של קרמל לתוך כל ramekin.
מפזרים מלח ים ומכסים בבלילת השוקולד הנותרת.
אופים במרכז התנור במשך 16 דקות, עד צמרות סדוקות אבל המרכזים עדיין מעט jiggly.
להעביר את ramekins למדף ולתת מגניב במשך 5 עד 8 דקות.
הפעל את קצה סכין קטן סביב כל עוגה כדי לשחרר. הפוך צלחת קטנה על כל עוגה, באמצעות מחזיקי סיר, הפוך שוב. בזהירות להרים את ramekins. אבק את העוגות חמות עם סוכר ממתקים ומגישים מיד.