עוגת שוקולד מיושנת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-530 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שוקולד מיושנת, עוגת שוקולד מיושנת, ו עוגת שוקולד מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
קח הכל מהמקרר כך שכל החומרים יכולים לבוא בטמפרטורת החדר.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שים את כל מרכיבי העוגה: קמח, סוכר, אבקת אפייה וסודה, קקאו, חמאה, ביצים, וניל ושמנת חמוצה למעבד מזון ותהליך עד שיש לך בלילה חלקה ועבה. אם אתה רוצה ללכת את הדרך הארוכה מסביב, רק לערבב את הקמח, סוכר וחומרי החמצה בקערה גדולה ולהכות את החמאה הרכה עד שיש לך תערובת משולבת וקרם. עכשיו לטאטא יחד את הקקאו, שמנת חמוצה, וניל, וביצים והכה זה לתוך קערת התערובת שלך.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחלקים את הבלילה, באמצעות מרית גומי כדי לעזור לך לגרד ולהתפשט, לתוך פחים מוכנים ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, אשר צריך להיות כ 35 דקות, אבל זה חכם להתחיל לבדוק ב 25 דקות. כמו כן, זה עשוי להיות הגיוני לעבור 2 עוגות סביב בתנור באמצע זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
הסר את העוגות, בקופסאות שלהם, כדי מתלה תיל ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני היציאה של הפחים שלהם. אל תדאג על כל סדקים כפי שהם בקלות להיות מכוסה על ידי ציפוי מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את הציפוי הזה, להמיס את השוקולד וחמאה בקערה בגודל טוב או במיקרוגל או תלוי על מחבת של מים רותחים. ללכת לאט בכל מקרה: אתה לא רוצה שום שריפה או תפיסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בעוד השוקולד והחמאה מתקררים מעט, מסננים את הסוכר של הממתקים לקערה אחרת. או, קל יותר, לשים את הסוכר הדובדבן לתוך מעבד מזון בליץ כדי להסיר גושים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את סירופ התירס לתערובת השוקולד המקורר, ואחריו שמנת חמוצה ווניל ולאחר מכן כאשר כל זה משולב לטאטא בסוכר ' מסונן. או פשוט לשפוך את התערובת במורד המשפך של מעבד המזון על אבקת הסוכר, עם המנוע פועל.
ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים רותחים, לומר כפית או כך, או אכן סוכר יותר ממתקים, תלוי אם אתה צריך את הציפוי להיות רזה או עבה יותר. זה צריך להיות נוזלי מספיק כדי מעיל בקלות,אבל עבה מספיק לא לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
בחר את העוגה שלך לעמוד או צלחת לחתוך 4 רצועות אפייה קלף כדי ליצור ריבוע לשבת 1 של העוגות, uppermost (כלומר מעט כיפה) בצד למטה.
11
כפית על 1/3 של הציפוי על מרכז העוגה-חצי וממרח עם סכין או מרית עד שאתה מכסה את החלק העליון של זה באופן שווה. תושיב את העוגה השנייה למעלה, בדרך הרגילה למעלה, לוחץ בעדינות כדי כריך 2 יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
12
כף עוד 1/3 של הזיגוג על החלק העליון של העוגה ולהפיץ אותו בצורה מערבולת, מרקם (אם כי אתה יכול ללכת על גימור חלק אם אתה מעדיף, ויש לי סבלנות).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
13
מורחים את הצדדים של העוגה עם זיגוג ולהשאיר כמה דקות עד להגדיר, ואז בזהירות למשוך את רצועות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
14
אני אוהב לנקד את החלק העליון של זה עם אמנון ותמר סוכר, ואתה חייב להודות, הם נראים קסומים, אבל באמת אין צורך לעשות משלחת קניות מתוך זה. כל דבר, או בעצם שום דבר, יעשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה