עוגת שוקולד מקסיקנית
עוגת שוקולד מקסיקנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, עוגת שוקולד צ'יפס Bundt (זיגוג שוקולד אופציונלי), ו עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס שוקולד מיני פירורים.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית וקמח 12 כוסות.
אופים ב 350 במשך 33 עד 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר עוגה מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים חמאה, סוכר חום ו 2 כפות חלב בסיר כבד על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר; במידת הצורך, מוסיפים 1 כף חלב, ערבוב כדי עקביות הרצוי.
טפטוף זיגוג מעל עוגה מקוררת.
מיקרוגל שנותר 1/2 כוס שוקולד פירורים וקיצור בקערה קטנה על 30 שניות גבוהות או עד מומס.
יוצקים שוקולד נמס לתוך שקית מקפיא zip-top קטנה. גזירה 1 פינת התיק, וטפטוף מעל זיגוג סוכר חום.
טיפ: לקבלת זיגוג דק יותר, להוסיף עוד חלב, 1 כפית בכל פעם.