קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מקסיקנית

עוגת שוקולד מקסיקנית
עוגת שוקולד מקסיקנית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, עוגת שוקולד צ'יפס Bundt (זיגוג שוקולד אופציונלי), ו עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 2 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס שוקולד מיני פירורים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית וקמח 12 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
אופים ב 350 במשך 33 עד 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר עוגה מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים חמאה, סוכר חום ו 2 כפות חלב בסיר כבד על אש בינונית נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום; מערבבים בוניל. מערבבים בהדרגה אבקת סוכר; במידת הצורך, מוסיפים 1 כף חלב, ערבוב כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
טפטוף זיגוג מעל עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מיקרוגל שנותר 1/2 כוס שוקולד פירורים וקיצור בקערה קטנה על 30 שניות גבוהות או עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים שוקולד נמס לתוך שקית מקפיא zip-top קטנה. גזירה 1 פינת התיק, וטפטוף מעל זיגוג סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
מפזרים שקדים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
טיפ: לקבלת זיגוג דק יותר, להוסיף עוד חלב, 1 כפית בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."