קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות5
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים

עוגת שוקולד מריר, דובדבנים וקצפת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד מריר, דובדבנים, וקצפת שקדים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 1370 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית שקדים, קצפת, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד מריר ועוגת קצפת מנטה, עוגת שקדים-משמש עם קצפת, ו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד.

הוראות

1
הפוך את הקרום: קמח הדופק, אבקת סוכר, ומלח במעבד מזון להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים חמאה ודופק כמה פעמים עד שהבצק נראה כמו קמח תירס. חותכים שעועית וניל בזהירות לגרד זרעים עם כפית; מוסיפים לבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
טפטוף בתערובת ביצה ודופק עד הבצק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
4
שטחו את הבצק לתוך דיסק וצינה, עטופים בניילון נצמד, לפחות 1 שעה ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
רול בצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקורפל לתוך 10 1/2-in. מעגל. הקלו את הבצק ל-9 מ " מ. טארט פאן, באמצעות האגודל, לחץ לצדדים בפינה התחתונה; לקפל קצוות כדי לעזור טופס שפה. מעטפת קו עם נייר קלף ולמלא לחלוטין עם שעועית יבשה או משקולות עוגה. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים פגז 15 עד 25 דקות, או עד מוזהב קלות על הקצה ולהגדיר על החלק התחתון (להרים קלף כדי לבדוק). בזהירות להסיר קלף ומשקולות ואופים פגז עד זהב חיוור, 5 עד 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להעביר פגז טארט מתלה, וטמפרטורת תנור נמוכה יותר 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הפוך מילוי: לשים שוקולד בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
קרם חום וחצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד רותח, ואז לשפוך על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
בואו לשבת כמה דקות, ואז לערבב בעדינות עד חלקה.
12
לשבור ביצה לתוך קערה בינונית נפרדת, ואז לשפוך לתוך תערובת שוקולד, לטאטא כל הזמן עד משולב (לשמור על קשר עם תחתית הקערה כדי לא שוט בועות אוויר).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
יוצקים תערובת לתוך פגז טארט ואופים עד רק להגדיר( כבר לא מתנועע), 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בואו להתקרר לחלוטין.
15
הפוך ציפוי: דובדבנים חמים בסיר על אש נמוכה עם סוכר מגורען לפי הטעם עד שהסוכר נמס. קצפת עם 2 כפות. סוכר ושקדים תמצית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
חותכים טארט לפרוסות ומגישים כל אחד עם כמה דובדבנים ו מנה של שמנת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
17
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).