עוגת שוקולד מריר של המאיה
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1334 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח קוקוס, מים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ביסקוויט שוקולד של בני המאיה, עוגת שוקולד פקאן המאיה, ו עוגת שוקולד מזוגגת של המאיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 375ºF.
מערבבים את כל מרכיבי קרום העוגה בקערה, ומערבבים היטב עם מזלג עד מתפורר.מחץ את הבצק יחד (עם הידיים) עד שהוא ללוש ביסודיות יחד ואתה יכול ליצור אותו לתוך כדור מחוספס (זה עדיין יכול להיות קצת מתפורר).
מניחים את הכדור בצלחת עוגה משומנת 9 אינץ'. שימוש באצבעות שלך מחץ בסבלנות את הקרום עד שהוא מכסה לחלוטין ובאופן שווה את צלחת העוגה כולה. תניח בצד בזמן שאתה עושה את המילוי.
מערבבים את משקה חלב הקוקוס, קקאו, ממתיק, ווניל בסיר על חום בינוני. מערבבים כל הזמן עד הקקאו מומס והתערובת מגיעה לרתיחה איטית.
הוסף את קאיין ומערבבים thoroughly.In קערה קטנה, לטאטא את עמילן התירס במים הקרים עד מומס. במהירות להקציף את התערובת לסיר שלך.להפוך את החום עד נמוך ולהמשיך לבשל, תוך לטאטא במשך 2 עד 3 דקות, או עד הפודינג הופך עבה וכבד.
יוצקים את הפודינג לתוך קרום העוגה מוכן שלך, להחליק אותו לפי הצורך.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העליון של העוגה הופך כהה מכתש כמו.אפשר לפאי להתקרר במשך שעה או שעתיים לפני ההגשה עם גלידה ללא חלב או פירות טריים, אם תרצה בכך.