עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר
עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט תפוז דם מסוכר דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם דם מסוכר או, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים.
הוראות
Cutoranges עם פיל lengthwise במחצית, thencut כל חצי lengthwise לתוך 3 פלחי.
שלב 2 1/2 כוסות מים וסוכר גדולפאנק. מביאים לרתיחה, ערבוב עד sugardisolves.
מוסיפים טריזים כתומים וכל מיציםמחוסרים לסירופ ומביאים toboil. להפחית את החום ומבשלים עד orangepeel הוא רך שקוף וסירופ isreduced ו מעובה, מפנה אורנג 'אודג' ים מדי פעם והוספת מי מור על ידי 1/4 כוס מלאה לפי הצורך אם סירופ istoo עבה לפני פלחי תפוז רכים, 35 עד 40 דקות.
הסר מהחום. מערבבים ליקר inorange. מגניב 15 דקות.
להעביר מיכל tosmall. כיסוי וצינה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור צונן.להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מתלה עמדה במרכז ארוגים וחימום מראש עד 163°. קלות חמאה 10 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -highsides. שורה תחתונה של מחבת עם parchmentpaper; קלף חמאה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, וקערת אינמדיום מלח להתמזג.
מערבבים שוקולד וחמאה בקערת מתכת גדולה. הגדר סיר bowlover של מים רותחים; תערובת שוקולד חמאה stiruntil נמסה וsmooth.
הסר קערה מעל מים; סוכרים addboth, ליקר כתום, orangepeel ו whisk עד מעורבב (תערובת ייראה גרגרי).
להוסיף ביצים, 2 בכל פעם, וwhisk עד רק מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עם מרית גומי רק לא מאוגדת.
מעביר הבלילה prepedpan; להפיץ באופן שווה.
אופים עוגה עד tester מוכנס intocenter יוצא עם crumbsattached לח, על 50 דקות. עוגת inpan מגניב על מדף 30 דקות. הפעל צדדים knifearound קטנים של עוגה כדי לשחרר. הפוך cakeonto rack; לקלף את קלף. Cakecompletely מגניב (מרכז עשוי לשקוע מעט).
מערבבים שוקולד וbutter בקערת מתכת קטנה. קערה להגדיר oversaucepan של מים רותחים; מערבבים תערובת untilchocolate-חמאה מומס וsmooth.
להקציף בסירופ תירס. Glazeuntil מגניב בקושי חם אבל עדיין pourable, על 10 דקות.
יוצקים זיגוג על מרכז העוגה. Usingsmall לקזז מרית, להפיץ זיגוג מעל העוגה, עוזב 1/2 אינץ גבול רגיל aroundtop קצה.
בואו לעמוד בחדר temperatureuntil זיגוג סטים, על 2 שעות. לעשות קדימה:יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים עם cakedome ולאחסן בטמפרטורת החדר.
באמצעות סכין יבש חם וניגוב סכין בין פרוסות, לחתוך עוגה לפרוסות.לחלק בין הצלחות.
מגישים כמה קומפוט candiedorange לצד.
תפוזי דם הםזמינים בכמה סופרמרקטים ושווקים נודדים. אם אתה לא יכול למצוא אותם,להשתמש פירות הדר דק עור אחר(כגון tangelos) במקום.