עוגת שוקולד משולשת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד משולשת. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 328 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, קיצור, סירופ תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת ספל שוקולד משולשת, ו עוגת ספל שוקולד משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' גריז. בסיר 2 ליטר כבד, להמיס 1 כוס שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן; מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שוקולד לחלבונים ביצה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי (החלק העליון יופיע יבש וסדוק). מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; הסר עוגה מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
בסיר 1 ליטר, חום שנותר 1/2 שבבי שוקולד כוס, 2 כפות חמאה וסירופ תירס על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שבבי שוקולד נמסים.
מורחים על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד.
בסיר 1 ליטר, להמיס מרכיבים זיגוג על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.