מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי שוקולד חלב מיובא, תמצית מנטה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, עוגיות שוקולד משולשות בטעם מנטה, ו פינוקי מנטה שוקולד משולש.
יוצקים תערובת חמה על שוקולד; להוסיף לחלץ ולתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קפה מבושל חזק וחם
3
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בואו מילוי לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד העוגה אפייה וקירור.
1
מתלה עמדה בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם נייר קלף. קלף חמאה. מחבת אבק עם קמח.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במרכיבים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
5
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 5 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 5 דקות. להפוך את העוגה על מתלה. לקלף קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מילוי עד רך ו מואר בצבע, על 30 שניות. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3 M&M ירוקים
8
מניחים שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
מורחים מילוי. למעלה עם שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה. צ ' יל עוגה מלאה 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מערבבים שוקולד, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מערבבים בתמצית. זיגוג מגניב עד רק פושרת אבל עדיין pourable, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
3
יוצקים זיגוג 1/2 כוס מעל מרכז העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
4
מורחים על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד זיגוג קובע, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
5
יוצקים זיגוג שנותר מעל מרכז העוגה, ואז להפיץ במהירות על גבי הצדדים. צמרמורת עד זיגוג קובע, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת. לפני המשך, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהתרכך, על 4 שעות.)