עוגת שוקולד משולשת עם מילוי שוקולד מנטה
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי שוקולד חלב מיובא, תמצית מנטה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת שוקולד שכבה משולשת עם מילוי גבינת שמנת קוקוס, עוגיות שוקולד משולשות בטעם מנטה, ו פינוקי מנטה שוקולד משולש.
הוראות
מניחים שוקולד בקערה בינונית. מביאים שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר קטן.
יוצקים תערובת חמה על שוקולד; להוסיף לחלץ ולתת לעמוד 1 דקה.
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
בואו מילוי לעמוד בטמפרטורת החדר בעוד העוגה אפייה וקירור.
מתלה עמדה בשליש הנמוך ביותר של תנור מחממים ל 177°. חמאה 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם נייר קלף. קלף חמאה. מחבת אבק עם קמח.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד אור ורך. בהדרגה להכות בשני הסוכרים, ואז וניל.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים במרכיבים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות כל אחד.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 5 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 5 דקות. להפוך את העוגה על מתלה. לקלף קלף. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח מילוי עד רך ו מואר בצבע, על 30 שניות. באמצעות סכין משונן, לחתוך עוגה אופקית לשניים.
מניחים שכבה 1, בצד לחתוך למעלה, על מדף להגדיר מעל תבנית אפייה.
מורחים מילוי. למעלה עם שכבה שנייה, לחתוך את הצד למטה. צ ' יל עוגה מלאה 20 דקות.
מערבבים שוקולד, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק.
מערבבים בתמצית. זיגוג מגניב עד רק פושרת אבל עדיין pourable, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות.
יוצקים זיגוג 1/2 כוס מעל מרכז העוגה.
מורחים על גבי וצדדים של עוגה. צמרמורת עד זיגוג קובע, כ -15 דקות.
יוצקים זיגוג שנותר מעל מרכז העוגה, ואז להפיץ במהירות על גבי הצדדים. צמרמורת עד זיגוג קובע, על 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה; צמרמורת. לפני המשך, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהתרכך, על 4 שעות.)
מפזרים סוכריות סביב קצה העליון של עוגה.
מקשטים עם עלי נענע טריים.