עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 10%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מתוקה גרמנית מקורית של בייקר, עוגות השוקולד המתוקות של "בייקר' ס ג'רמן", ו עוגיות פצפוצי שוקולד המתוקות של הגרמנית של בייקר.
הוראות
מכסים תחתית של 3 (9 אינץ') מחבתות עגולות עם קלף; הצדדים ספריי עם ספריי בישול. מיקרוגל שוקולד ומים בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 עד 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
לנצח חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד אור ורך.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד. תערובת בשוקולד נמס ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חלבוני ביצה; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
אופים 30 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מיד להפעיל מרית קטנה סביב עוגות במחבתות. עוגות מגניב ב 15 דקות מחבתות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
הכן מילוי קוקוס-פקאן וזיגוג; להפיץ בין שכבות עוגה על גבי עוגה.