קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד סוד חקלאי

עוגת שוקולד סוד חקלאי
עוגת שוקולד סוד החקלאי Bundt עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד חצי מתוקים, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מועדון סודי: עוגת Bundt תבלינים שוקולד דלעת קר, עוגת שוקולד פאדג'עם סוד, ו סוד המרכז שוקולד חמאת בוטנים עוגת פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°, עם מתלה בשליש התחתון. בנדיבות חמאה 10 כוס מחבת. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף. (לחלופין, השתמש בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 2 אינץ'.) 
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח, וקינמון לקערה. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה( או עם מערבל כף יד), להכות יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את השמנת החמוצה ווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד כמעט משולב אבל עדיין מפוספס. (הבלילה תהיה עבה.) השתמש בכף עץ או מרית כדי לערבב את הקישואים, סלק, שבבי שוקולד. 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
אופים עד לשיפוד קיסם ארוך או עץ דק שהוכנס באמצע הדרך בין הקצוות הפנימיים והחיצוניים של המחבת נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 30 דקות. שימוש בכפפות תנור במידת הצורך, הפוך צלחת הגשה שטוחה על המחבת והפוך את צלחת המחבת יחד כדי לשחרר את העוגה. להרים את המחבת ולתת מגניב לחלוטין. 
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד קיטור מתחיל לעלות בצורת בועות לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
תן לעמוד עד עבה אבל עדיין pourable, 10 עד 12 דקות. (לחמם מחדש אם זה מקבל עבה מדי.)  
12
יוצקים את הזיגוג בתנועה מעגלית מעל החלק העליון של העוגה מקורר לחלוטין, המאפשר כמה לטפטף במורד המרכז והצדדים. אפשר את הזיגוג להגדיר במשך כשעה לפני ההגשה.  
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
חנות שאריות עוגה, מכוסה היטב, בטמפרטורת החדר עד 1 יום. או, לקרר עד 5 ימים, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.