עוגת שוקולד סוד חקלאי
עוגת שוקולד סוד החקלאי Bundt עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד חצי מתוקים, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מועדון סודי: עוגת Bundt תבלינים שוקולד דלעת קר, עוגת שוקולד פאדג'עם סוד, ו סוד המרכז שוקולד חמאת בוטנים עוגת פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°, עם מתלה בשליש התחתון. בנדיבות חמאה 10 כוס מחבת. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף. (לחלופין, השתמש בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 2 אינץ'.)
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח, וקינמון לקערה. תניח בצד.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה( או עם מערבל כף יד), להכות יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור שמנת, על 5 דקות.
מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מערבבים את השמנת החמוצה ווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד כמעט משולב אבל עדיין מפוספס. (הבלילה תהיה עבה.) השתמש בכף עץ או מרית כדי לערבב את הקישואים, סלק, שבבי שוקולד.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפשט באופן שווה.
אופים עד לשיפוד קיסם ארוך או עץ דק שהוכנס באמצע הדרך בין הקצוות הפנימיים והחיצוניים של המחבת נקי, כ -50 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 30 דקות. שימוש בכפפות תנור במידת הצורך, הפוך צלחת הגשה שטוחה על המחבת והפוך את צלחת המחבת יחד כדי לשחרר את העוגה. להרים את המחבת ולתת מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד קיטור מתחיל לעלות בצורת בועות לאורך קצה המחבת.
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
תן לעמוד עד עבה אבל עדיין pourable, 10 עד 12 דקות. (לחמם מחדש אם זה מקבל עבה מדי.)
יוצקים את הזיגוג בתנועה מעגלית מעל החלק העליון של העוגה מקורר לחלוטין, המאפשר כמה לטפטף במורד המרכז והצדדים. אפשר את הזיגוג להגדיר במשך כשעה לפני ההגשה.
חנות שאריות עוגה, מכוסה היטב, בטמפרטורת החדר עד 1 יום. או, לקרר עד 5 ימים, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.