קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד סוד חקלאי

עוגת שוקולד סוד חקלאי
עוגת שוקולד סוד החקלאי Bundt עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד חצי מתוקים, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מועדון סודי: עוגת Bundt תבלינים שוקולד דלעת קר, עוגת שוקולד פאדג'עם סוד, ו סוד המרכז שוקולד חמאת בוטנים עוגת פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°, עם מתלה בשליש התחתון. בנדיבות חמאה 10 כוס מחבת. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף. (לחלופין, השתמש בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 2 אינץ'.) 
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח, וקינמון לקערה. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה( או עם מערבל כף יד), להכות יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את השמנת החמוצה ווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד כמעט משולב אבל עדיין מפוספס. (הבלילה תהיה עבה.) השתמש בכף עץ או מרית כדי לערבב את הקישואים, סלק, שבבי שוקולד. 
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד לשיפוד קיסם ארוך או עץ דק שהוכנס באמצע הדרך בין הקצוות הפנימיים והחיצוניים של המחבת נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 30 דקות. שימוש בכפפות תנור במידת הצורך, הפוך צלחת הגשה שטוחה על המחבת והפוך את צלחת המחבת יחד כדי לשחרר את העוגה. להרים את המחבת ולתת מגניב לחלוטין. 
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד קיטור מתחיל לעלות בצורת בועות לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
תן לעמוד עד עבה אבל עדיין pourable, 10 עד 12 דקות. (לחמם מחדש אם זה מקבל עבה מדי.)  
12
יוצקים את הזיגוג בתנועה מעגלית מעל החלק העליון של העוגה מקורר לחלוטין, המאפשר כמה לטפטף במורד המרכז והצדדים. אפשר את הזיגוג להגדיר במשך כשעה לפני ההגשה.  
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
13
חנות שאריות עוגה, מכוסה היטב, בטמפרטורת החדר עד 1 יום. או, לקרר עד 5 ימים, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.