עוגת שוקולד סוד החקלאי Bundt עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 129 אוהדים. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד חצי מתוקים, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מועדון סודי: עוגת Bundt תבלינים שוקולד דלעת קר, עוגת שוקולד פאדג'עם סוד, ו סוד המרכז שוקולד חמאת בוטנים עוגת פופס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°, עם מתלה בשליש התחתון. בנדיבות חמאה 10 כוס מחבת. אבק את המחבת עם קמח, הקשה על עודף. (לחלופין, השתמש בתבנית אפייה מרובעת בגודל 9 על 2 אינץ'.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה, מלח, וקינמון לקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה( או עם מערבל כף יד), להכות יחד את החמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור שמנת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את השמנת החמוצה ווניל. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד כמעט משולב אבל עדיין מפוספס. (הבלילה תהיה עבה.) השתמש בכף עץ או מרית כדי לערבב את הקישואים, סלק, שבבי שוקולד.
אופים עד לשיפוד קיסם ארוך או עץ דק שהוכנס באמצע הדרך בין הקצוות הפנימיים והחיצוניים של המחבת נקי, כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 30 דקות. שימוש בכפפות תנור במידת הצורך, הפוך צלחת הגשה שטוחה על המחבת והפוך את צלחת המחבת יחד כדי לשחרר את העוגה. להרים את המחבת ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את הזיגוג, לחמם את הקרם בסיר קטן על חום בינוני עד קיטור מתחיל לעלות בצורת בועות לאורך קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
תן לעמוד עד עבה אבל עדיין pourable, 10 עד 12 דקות. (לחמם מחדש אם זה מקבל עבה מדי.)
12
יוצקים את הזיגוג בתנועה מעגלית מעל החלק העליון של העוגה מקורר לחלוטין, המאפשר כמה לטפטף במורד המרכז והצדדים. אפשר את הזיגוג להגדיר במשך כשעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
13
חנות שאריות עוגה, מכוסה היטב, בטמפרטורת החדר עד 1 יום. או, לקרר עד 5 ימים, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 עד 30 דקות לפני ההגשה.