קושימומחה
מוכן ב56 דק.
מנות35
ציון בריאות8
מגזין

עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול

עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול
אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד ספוג אגוז כפול, עוגת קציץ שוקולד כפולה ספוג קרמל מלוח, ו עוגת שקדים ספוג רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 3 (8") cakepans עגול; תחתית קו עם נייר שעווה. שמן קמח שעווה נייר וצדדים של מחבתות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר חום, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
לשלב מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת מים, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים אגוזי לוז קצוצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
יוצקים שליש הבלילה לתוך כל אחד 2 מחבתות מוכנות. מקפלים קקאו לתוך הבלילה הנותרים; יוצקים את הבלילה שוקולד למחבת שלישית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים ב 350 במשך 19 עד 21 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות. לקלף את נייר שעווה מיד לאחר היפוך. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מברשת ליקר על שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
9
מקום 1 שכבת עוגה לבנה, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה; מורחים שליש ציפוי שוקולד מעל (לא כפור הצדדים). למעלה עם שכבת עוגת שוקולד; מורחים ציפוי שוקולד שליש על שכבת שוקולד (לא כפור הצדדים). למעלה עם שנותר שכבה לבנה וציפוי שוקולד שנותר (לא כפור הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
מקשטים, אם תרצה. אפשר לעוגה לקבוע מספר שעות לפני חיתוך.