עוגת שוקולד עם אגוזי לוז פרלין
עוגת שוקולד ואגוזי אגוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קולקציית הקינוחים שלכם. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 548 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חלמונים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 162 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, ו עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תכיני את המאפה. שמנת יחד את החמאה והסוכר, ולאחר מכן להוסיף קמח ושקדים. תביא את הכל יחד עם הביצה. אם המאפה הוא רך מאוד, צמרמורת במשך 20 דקות. אם לא, לרדד כדי להתאים בדיל flan מחורץ 23cm עמוק; אם המאפה נשבר, לחץ על פיסות מאפה לתוך הפערים, משאיר בליטה קלה. תרגע ל-20 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קו המקרה עם אפיית קלף אפייה שעועית אפייה, ולאחר מכן לאפות במשך 10 דקות.
הסר שעועית ולבשל עוד 10 דקות עד הזהב.
בינתיים, טוסט האגוזים במחבת יבשה עד מתחיל חום. לפזר מעל 4 כף סוכר, לבשל עד זה caramelises, ואז להטות אגוזים על מגש אפייה מצופה קלף. השאירו להתקרר, ואז בערך לקצוץ. על מחבת של מים רותחים בקושי, להמס את השוקולד, חמאה ואלכוהול יחד, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט. על אותו מחבת, לנצח את הביצה, חלמונים הנותרים סוכר עד חיוור ורך. תוריד את החום, ואז לקפל בתערובת השוקולד.
כאשר המקרה מבושל, להסיר מהתנור ולהפוך את החום עד 160c/מאוורר 140c / גז
לפזר את רוב אגוזי לוז על הבסיס, ואז להטות בתערובת השוקולד, לחיצה עליו מעט. מבשלים את הטארט במשך 15-20 דקות עד השוקולד יש כמעט להגדיר. השאר להתקרר, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם האגוזים הנותרים. יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה.