קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך

עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פאדג'עם ציפוי מלאך, עוגת מזון מלאך שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו עוגת מזון מלאך עם ציפוי אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
תנור חום ל 160c/מאוורר 140c / גז 4 וגריז קו עמוק, 20 ס " מ עוגה עגולה פח. מגרגר את השוקולד במעבד מזון עד פירורים. להטות את הקמח, סוכר, קקאו, שמן, 150 מ "ל שמנת חמוצה, ביצים, וניל ו 150 מ" ל מים לתוך קערת הערבוב הגדולה ביותר שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להקציף עם מקציף חשמלי עד חלקה, ולאחר מכן לערבב במהירות 150 גרם של חתיכות שוקולד whizzed-up שלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לגרד לתוך פח, ואופים על המדף האמצעי במשך 1 hr 20-1 hr 30 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בעוד העוגה היא אפייה, להפוך את הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
שלב שאריות שוקולד שמנת חמוצה עם 2 כף סוכר חום רך בסיר קטן וחום, ערבוב, עד השוקולד נמס ויש לך זיגוג חלק. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
כאשר העוגה הוא מגניב, לחתוך אותו לתוך 3 שכבות אפילו.
7
מורחים 2 שכבות עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
כדי להפוך את ציפוי מלאך, לשים את הסוכר, וניל וגלוקוז נוזלי במחבת עם מים 125ml. מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד שהסוכר נמס והסירופ הופך ברור. תוריד את החום. בינתיים, לנצח את החלבונים ביצה עד נוקשה, ואז להמשיך להכות, בהדרגה לשפוך את סירופ סוכר חם בזרם יציב, עד התערובת היא רכה ועבה מספיק כדי להפיץ את זה עלול לקחת כמה דקות כמו התערובת מתקררת. הכה בסוכר הדובדבן. לעבוד במהירות ולהפיץ קצת על כל שכבה מצופה שוקולד. להרכיב עוגה וסיחרור שנותר זיגוג על עוגה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סם גסם ג
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.