עוגת שוקולד פקאן קרמל
עוגת שוקולד פקאן קרמל יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם וניל, מטעים פקאן, env. נוקס ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד קרמל פקאן, ו עוגת שוקולד קרמל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מיקרוגל 5 כפות. של המרגרינה בקערה בינונית למיקרוגל ב-30 שניות או עד שהיא נמסה.
הוסף פירורי וופל ופקאנים; לערבב היטב. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ומעלה בצד של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים 10 דקות. מגניב לחלוטין; להפריש.
מניחים קרמל, 2 כפות. של הקרם ואת שאר 1 כף. מרגרינה בסיר קטן; לבשל על אש נמוכה עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים לתוך קרום מוכן; מגניב בעת הכנת מילוי.
מפזרים ג ' לטין על מים קרים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקות. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות. או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 כוס הקרם והשוקולד. לבשל עד שוקולד נמס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. מגניב 15 דקות. מקציפים 1 כוס של הקרם והוניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעובה. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, פועם עד אור ורך.
מורחים על שכבת קרמל בקרום. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. לנצח את השמנת שנותרה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. כף מעל עוגה ממש לפני ההגשה. חנות שאריות עוגה במקרר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.