עוגת שוקולד צ'יפס
עוגת שוקולד צ'יפס יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 601 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, תמצית vanillan, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן, עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן, ו Cherry Chocolate Chip Puck Cake.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, סודה ומלח.
מוסיפים ביצים, קפה, חלב, שמן ווניל. לנצח עד חלקה (הבלילה תהיה דקה).
מקפלים דובדבנים וצ ' יפס שוקולד.
יוצקים הבלילה למחבת 9x13 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 דקות או עד קיסם מוכנס באמצע יוצא נקי. עדיף להשאיר את זה במחבת, כי הצ ' יפס והדובדבנים שוקעים לתחתית ומתמצקים ונדבקים בגדול! פרוסט עם קרם חמאה לבן.
עבור הזיגוג: בקערה גדולה, לשלב חמאה, ממתקים סוכר, 1/2 כפית מלח וניל. קרם עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חלב על ידי כף עד ציפוי חלק.