עוגת שוקולד צ'יפס אייריש קרים פאונד
המתכון שוקולד צ'יפס אייריש קרם עוגה פאונד יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 45 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם מיניצ'יפס שוקולד למחצה, קמח עוגה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שוקולד צ'יפס אייריש קרים פאונד, עוגת שוקולד מולסה שוקולד צ'יפס עם בייליס אייריש קרים זיגוג, ו שמנת חמוצה שוקולד צ'יפס עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שוקולד צ ' יפס 1 כפית קמח בקערה קטנה; לזרוק.
כף קלה 2 3/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מניחים גבינת שמנת וחמאה בקערה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה כדי להתמזג.
מוסיפים סוכר מגורען, סוכר חום ווניל; לנצח עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם; הכה היטב לאחר כל תוספת. הכה במהירות גבוהה 1 דקה. עם מיקסר על נמוך, להוסיף תערובת קמח וליקר לסירוגין לתערובת סוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; להכות גם לאחר כל תוספת. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת 12 כוס מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 325 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל. מנפים אבקת סוכר מעל עוגה.