עוגת שוקולד קלאסית
עוגת שוקולד קלאסית לוקחת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 253 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 28 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 15. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו קקאו לאפייה, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 18% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת שוקולד קלאסית , עוגת שוקולד קלאסית ועוגת שוקולד קלאסית .
הוראות
בקערה קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה לאחר כל הוספה.
יוצקים את הבלילה לבלילה משומנת ומקומחת 13 אינץ'. x 9 אינץ'. מחבת.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שבוצעו בדיקות העוגה. מצננים על רשת. כשהעוגה קרירה, אבק בסוכר קונדיטורים או כפור עם הציפוי האהוב עליך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Famille Vincent Cremant de Bourgogne. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.