והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ליקר בטעם דובדבן, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פרוזן יוגורט שוקולד דובדבן, שוקולד צ'יפס דובדבן פרוזן יוגורט, ו פרוזן יוגורט שוקולד צ'יפס דובדבן טרי (מתכונים דומים).
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם. כיסוי; להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהם
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב דובדבנים, סוכר ומים; לערבב היטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בקערה קטנה, לשלב קורנפלור וליקר; להתמזג היטב. מערבבים לתוך תערובת דובדבנים רותחים. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מגניב 15 דקות. כיסוי; להכניס למקרר 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.