זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. אם יש לכם קמח, ציפוי קצפת מגניב, סודה לשתיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת תות שוקולד, עוגת שוקולד תות, ו עוגת תות שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר מגורען.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף הבא 3 מרכיבים; לערבב היטב.
5
יוצקים לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ ' מחבתות עגולות.
6
מערבבים 2 כפות. סוכר מגורען והסוכר החום; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
כָּתֵף
7
אופים 12 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. עוגות מגניב ב 10 דקות מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
9
ממיסים שוקולד חצי-מתוק לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
10
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת; למעלה עם חצי כל שוט מגניב פירות יער. מכסים בשכבת העוגה השנייה. למעלה עם הנותרים שוט מגניב פירות יער; טפטוף עם שוקולד חצי מתוק.