קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד תפוחי אדמה

עוגת שוקולד תפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, עוגת שוקולד תפוחי אדמה עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 447 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 15. זה עובד טוב כמו קינוח. 4 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קקאו אפייה, קמח, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת תפוחי אדמה שוקולד, עוגת תפוחי אדמה שוקולד, ו עוגת תפוחי אדמה שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת את החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את החלמונים, תפוחי האדמה, המים והווניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ונילוניל
מיםמים
3
שלב את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת. בקערה קטנה; מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה יחד עם אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלבוניםחלבונים
אגוזי מלךאגוזי מלך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. פרוסט עם ציפוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגת שוקולד עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.